Jdi na obsah Jdi na menu
 


VŠI a další informace

8. 1. 2018

Vážení rodiče,

dnes jsem našla u 4 dětí ve třídě vši nebo hnidy. Prosím všechny, aby jste denně kontrolovali hlavy a to nejen u děvčat!!! Všechna děvčata budou mít do odvolání vlasy svázané do culíku nebo do copu. Veš se přenáší jen lezením, když dají děti hlavy k sobě. Veš neskáče! Zůstává pak 1-3 dny v polštářích, plyšových hračkách, kobercích,.... poté chcípne. U koho najdete hnidy, je třeba je vyčesat a ideálně spálit žehličkou na vlasy. Polštáře, hračky, atd....musíte vyprat, jinak se toho nezbavíte.

Děkuji za pochopení.

Ráda bych se na vás obrátila ještě s prosbou, pokud máte někdo možnost dodat nějaké papíry, které jsou z jedné strany popsané a na vyhození a z druhé strany by se daly ještě využít, zda byste nám je neposlali do třídy. S dětmi si vždy trénujeme psaní nových písmen a vázání slov přes celou stránku na takové papíry a máme momentálně jejich velkou spotřebu. Nechce se mi dávat dětem nové papíry na čmárání. Také máme velkou spotřebu kapesníků, které nám docházejí. Uvítáme jakoukoli pomoc po této stránce. Děkuji.

Ve středu se prodává v naší jídelně za 20 Kč párek v rohlíku. Dětem již můžete, pokud máte zájem, objednávat svačiny v jídelně. Jídelní lístek je na stránkách školy. Zítra bych dětem ukázala, jak to chodí. Svačiny lze objednávat přes internet nebo přímo u okýnka den předem. Každý den je možno bez objednání koupit za 20 Kč bagetu šunkovou nebo sýrovou. Je to na vašem zvážení. Děti pak budou chodit do jídelny a zpět o velké přestávce samy.

Ve středu jsem s 9. ročníky na exkurzi Letiště Václava Havla. Ve čtvrtek a pátek na školení. Všechny 3 dny budou střídavě učit p.uč. Jana Kůstková a Hana Dufková. Úkoly budou minimální - hlavně čtení. Děti si budou muset zadání pamatovat a kroužkovat - nebudou úkoly umístěny na web. Pokud bude někdo nemocný, volejte tuto informaci přímo do školy nebo pošlete sms na moje tel. číslo. Děkuji.

Se srdečným pozdravem

                              Hana Jindřichová