Jdi na obsah Jdi na menu
 


Upozornění a poděkování

29. 9. 2017

Vážení rodiče,

ráda bych vám touto cestou poděkovala za vzornou přípravu vašich dětí na naší první výpravu, především užívání a manipulaci s nožemwink (všichni věděli, jak se s kudličkou manipuluje a sami uměli kudličku otevřít a zavřít - bez zranění),  vhodnou obuví a oblečením. Děti byly moc hodné, poslouchaly jako hodinky a zjistila jsem, že jsou všichni velmi zapálení houbaři. Měla jsem připraveno několik aktivit, ale houby byly přednější a nemohla jsem děti od nich odtrhnout. Věřím, že jste doma využili bohaté nadílky a vaříte o víkendu bramboračku nebo houbovku.

Ráda bych se jen připomněla, že jsem s dětmi 2. stupně od neděle na týden v Anglii. Pokud vaše dítě bude nemocné, budete ho muset omluvit tel. přímo do školy na tel: 379 722 171. Nezapomeňte, že je třeba ho omluvit do 3 dnů. 

Doufám, že se dětem nebude moc stýskat. Pokud ano, mohou si ve třídě postesknout Ferdovi nebo nás mohou sledovat na webových stránkách školy, kde se budeme snažit každý den vkládat fotografie či videa z našeho pobytu (za předpokladu, že budeme mít wifilaugh).

Přeji všem hezký víkend.

S pozdravem

                                              Hana Jindřichová