Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nepřítomnost učitelky

16. 5. 2018

Vážení rodiče,

od 24. do 30. května nebudu ve škole přítomna. Zastupovat mě bude po celou dobu paní učitelka Věra Ladrová. Z tohoto důvodu bych vás ráda informovala o následujících akcích, které se budou týkat naší třídy.

 

  1. 28.5. od 10 hodin bude v knihovně Boženy Němcové – pasování na čtenáře. Budeme tam zároveň se třídou 1.B. Prosím o vhodné oblečení (jako do divadla), neboť budou všichni slavnostně skládat čtenářský slib a bude po celou dobu probíhat focení. Aktovky si pravděpodobně budou nechávat v šatně školy a děti se budou učit pouze první 2 hodiny. Po knihovně budou děti odvedeny na oběd a družinové děti do družiny.

     

  2. 4.6. pojedeme na školní výlet do Svžna na farmu a koně. Částku 200kč zaplatili již skoro všichni. V této částce je zahrnutá doprava vlakem tam i zpět a oběd. Sraz na hlavním vlakovém nádraží v 8.00 hodin. Družinové děti a ostatní budeme vycházet v 7.30 od školy. Příjezd 13.07 na vlakovou zastávku, kde si můžete děti vyzvednout. Všechny ostatní děti půjdou se mnou zpět do školy a družinové děti odvedu do družiny. S sebou vhodné oblečení (budou si chovat hodně zvířat), pití a malou svačinu na cestu. Budu potřebovat váš písemný souhlas, pokud se bude vaše dítě chtít projet na koni. Samozřejmě koně vede zkušený/á instruktor/ka za uzdu. Vaše dítě nebude jezdit samo. Kapesné dle vašeho zvážení - možný nákup některých suvenýrů, např. domácích vajíček, kuřat, koťat, atd. laugh.

     

    Souhlasím, aby můj syn/dcera jela na koni. Koně bude držet za uzdu zkušený instruktor.

    ANO   /   NE

     

  3. Do pátku 18.5. potřebuji odevzdat závaznou objednávku knih z katalogu nakladatelství Albatros, kterou děti obdržely v pondělí. Je jen na vašem zvážení, zda máte o některé zájem.

     

  4. 7.6. bude probíhat společné focení naší třídy (firma Reproba Domažlice) a kdo bude mít zájem i tradiční focení každého žáka u Slabikáře. Prosím o zaškrtnutí zda máte o fotku zájem a kolik kusů si přejete zhotovit.

    Mám/nemám zájem o společnou fotku naší třídy. Cena 30,- . Počet kusů______________.

    Mám/nemám zájem o fotku u Slabikáře. Cena sady (3 fotky) za 45,-. Počet kusů sad_____________.