Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k volbě předmětu do 2.ročníku

14. 6. 2018

Vážení rodiče,

obracíte se na mě s prosbami ohledně hlasování povinně volitelných předmětů. Ráda bych vás informovala, že opravdu není v mé moci tuto volbu nikterak ovlivnit. Anglický jazyk byl obsazen během 10 sekund. Prozatím nemám ani seznam přihlášených dětí, neboť hlasování bude uzavřeno až ve čtvrtek 14.6. Systém elektronické volby je stejný, jako když jste volili učitelku do 1. třídy.

Další informace v následujícím týdnu:

V pátek 15.6. budou mít děti výtvarnou výchovu 1. a 4. hodinu, hudební výchovu 2. a 3. hodinu, z důvodu mojí nepřítomnosti. V pátek 22.6. naopak budou mít děti hodiny pouze se mnou. Vzhledem k tomu, že to bude tento rok jejich poslední hodina Vv a Hv, budou si děti tento pátek odnášet boxíky domů. Přinesou si je až v příštím školním roce. Ve druhém ročníku budou mít děti na Vv paní učitelku Evu Motyčákovou. 

Jak jste již byli informováni od 18. 6. nebude fungovat školní jídelna, navíc se bude začínat oprava venkovní fasády z naší strany. Firma, která bude opravu zajišťovat bude stavět pravděpodobně od příštího týdne lešení a bude muset upevnit plachty přes okna. Oprava by měla stejně jako oprava jídelny trvat asi do září. Vzhledem k tomu, že nebudeme moci ani pořádně ve třídě vyvětrat, rozhodla jsem se přesunout výuku do Hánovo parku. Snad nám bude přát i počasí, abychom tam mohli v klidu setrvat posledních pár dní. Naštěstí jsme zvládli veškeré učivo, které jsme měli za úkol. Zbývá nám už jen pár stránek v matematice. Děti si budou nosit v aktovce pouze knihu Školní strašidlo, sešit na psaní, matematiku, penál, nůžky, lepidlo, svačinu, dostatek pití (v parku teče voda ze studánky, která je pitná) a něco pod zadek na sezení a válení se (malá deka, ručník). Když nám bude horko, můžeme si „o přestávkách“ máchat nohy v potoce. laugh Úkoly již žádné nebudou. Děti si vyzvednu ráno v družině, ostatní v šatně a zase je přivedu na 11.40. Prosím o vhodné oblečení a obuv – zvláště u děvčat. Děkuji za pochopení.

Uvítám i další nápady z vašich řad, jak příjemně strávit poslední chvíle ve škole.

19.6. půjdeme do haly na taneční představení v aerobiku. Vstupné je 30 Kč. Částku budu vybírat v pondělí 18.6.

Přeji všem příjemně prožitý nadcházející víkend.

S pozdravem

Hana Jindřichová