Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bruslení

27. 2. 2018

Vážení rodiče,

i dnešní druhé bruslení jsme si velmi užili. Sluníčko nás v mrazivém počasí pěkně hřálo, a tak není divu, že jsem děti z ledu vůbec nemohla dostat. Ráda bych dnes poděkovala nejen paní Hartlové a Weberové za pomoc při obouvání bruslí a za luxusní křesílkowink , ale především vám všem za podporu a pohotovost sehnat brusle.  Bruslila kromě marodů, které tímto zdravím, opravdu celá třída. A to se v dnešní době vidí málokdy. Modřiny na těle nám prosím odpusťte, neboť nelze se učit bruslit a nepadat. 

Vzhledem k tomu, že ledové podmínky jsou opravdu neuvěřitelné a za posledních asi 5 let se nedalo na rybnících vůbec bruslit, využijeme jich, pokud bude vhodné počasí, i příští týden. Je dost možné, že už se nám to zase 5 let nepodaří. Srdečně zdravím. H.J.

Fotky:

https://detileti.rajce.idnes.cz/Brusleni_27.2.2018/

Video: 

https://youtu.be/lRj2lZIiMsA

 

 

Dnes jsme využili příznivého počasí k venkovnímu bruslení na rybníčku v Hánovo parku. Některé děti byly na bruslích poprvé v životě. Jak jim to šlo a hlavně jakou měly z bruslení radost se můžete podívat na videu či na fotkách. Velké poděkování patří také paní Blahutové, která nám pomáhala s obouváním bruslí a focením. Pokud se podmínky k bruslení nějak nezmění, šli bychom ve čtvrtek opět bruslit poslední hodinu. Mělo by tentokrát svítit i sluníčko. 

VIDEO:

https://youtu.be/4zhmrEQ7GQo

Fotky:

https://detileti.rajce.idnes.cz/Brusleni_27.2.2018/